• Zot, ju lutem për ata që janë të ekspozuar ndaj tmerrit të luftës dhe rreziqet shpirtërore të jetës së një ushtari ose të marinarëve. Jepni atyre një besim kaq të fortë se asnjë respekt i njeriut kurrë nuk mund t'i bëjë ata ta mohojnë atë, as të mos kenë frikë kurrë ta praktikojnë atë.

  •